Yoghurt for deg som ikke tåler eller liker kumelk

Etter å ha eksperimentert litt med forskjellige typer vegetabilsk melk, klarte jeg å lage en supergod yoghurt med helt perfekt konsistens:

Den er laget av havresaft kokt på bare vann, avkjølt og blandet sammen med Pro B 4 melkesyrebakterier.

Den har stått 10 timer på kjøkkenbenken og så 4-5 timer i kjøleskapet :) Passer supert i fase 2.

For anledningen ble den pyntet med bringebær, frø, valnøtter og villfersken :)

Anbefales på det varmeste om du har utfordringer med mage eller tarm og ikke tåler kumelk :)

LML

2 kommentarer

spisogspar

08.08.2017 kl.23:27

Så flink du er som har laget melkefri yoghurt! Det så godt ut :)

lulltove

16.08.2017 kl.10:42

spisogspar: Ja, godt og veldig bra for magen min :)

Skriv en ny kommentar

hits