hits

3 TIPS TIL MER GLEDE OG TILSTEDEVÆRELSE

Tre enkle steg til mer hverdagsmagi


 

BRYT VANER!


De fleste av oss er vanedyr.... Vi sitter oftest på samme plass og spiser frokosten vår. Vi tar gjerne samme buss til jobben, sitter på samme setet, om ikke en eller annen frekkis har vært der før oss. Har vi hund går vi gjerne den samme runden dag ut og dag inn.... Listen er uendelig over handlinger der vi går på autopilot. Om du derimot bryter vaner, setter deg på nye steder for å nyte frokosten, går en annen vei, ser opp i stedet for ned, og er du ekstra gær'n sånn som meg så kan du prøve å spise middagen UNDER spisebordet i stedet for oppå ;) garantert suksess om du har barn :) Når du bryter vaner og gjør saker og ting på en annen måte, så oppdager du stadig nye ting å glede deg over :)

TAKKNEMLIGHET 

Bruk en hel dag, eller så ofte du kan til å legge merke til ting du er takknemlig over, spesielt ting som det er lett å ta som en selvfølge. Det kan være bilen din, leiligheten din, at du har mat å spise, kjæresten din, blomster, ja alt, alt som du kan kjenne at du er glad for i livet ditt. Takknemlighet er en av de største kildene til glede i livet :)

LEV SAKTERE

Lev litt saktere, gå saktere, puss tennene saktere, spis saktere, og du risikerer til og med å kjenne hvordan maten smaker :) Kjør litt saktere (spesielt om du er av den typen som er litt hard på gassen til vanlig) Om du gjør ting litt saktere opplever du verden på en litt annen måte. Du blir mer tilstede i eget liv :)

 

Har du lyst til å høre mer om dette , så holder jeg kurs i Mindfulnessmeditasjon for nybegynnere i Vollen. Starter 19. april kl 1900. Send meg en melding eller kontakt meg på mail lull-tove@openyourmind.no

Ha en oppmerksom og fin dag!

LML

 

 

6 kommentarer

frodith

15.04.2017 kl.11:40

Jeg gjør mange av disse tingene allerede :-) Legger merke til øyeblikkene :-)

lulltove

15.04.2017 kl.19:55

frodith: I know ;)

Muhammad Saddique

16.04.2017 kl.08:19

Hei,

Hvor mye koster det?

Laila MA

16.04.2017 kl.12:46

Det er viktig å leve i nuet :-) Ønsker deg en god dag :-)

lulltove

16.04.2017 kl.15:35

Laila MA: Takk, og takk det samme :)

Ingrid

20.04.2017 kl.20:58

Tusen takk for inspirasjon, det er ofte de små og enkle tingene som gir mest glede i lengden.

Skriv en ny kommentar