hits

Passer bunaden i år?

Har du samme utfordringen som meg? År etter år?

Hver 17. mai er et lite mareritt når jeg skal presse på meg bunaden som er minst et nr for liten i midjen... Og hver 17. mai går jeg rundt og holder pusten mens knapper og sømmer står på spreng og det er en stor lettelse når jeg kan ta den av på ettermiddagen.

Føler du det også sånn?

Jeg tenker at jeg har to valg: Enten må jeg sende den til omsøm, eller så må jeg krympe en størrelse i midjen.

.

Jeg velger det siste :)

Jeg skal i 50 årsdager, 60 årsdager, bryllup og helt sikkert en eller flere sommerfester :)

Jeg reiser til Skiathos i juni sammen med mannen min <3 Og da skal jeg være meg selv på mitt beste :)

Jeg har funnet ut at det mest effektive jeg kan gjøre er å kutte sukker, salt og mel og melk en periode.

Men i tillegg til dette skal jeg ta 28- dagers dietten sammen med en hel gjeng med kule mennesker, blant annet min store motivator Gry Sinding. Vi oppretter en lukket fb- gruppe for deg som vil være med, der du vil få masse tips om mat og kosthold, fysisk og mental trening, meditasjon mm.

Jeg har gjort dette en gang før og da gikk jeg ned 5 kilo på 28 dager og har aldri opplevd å ha så mye energi noen gang :) :) :)

Jeg tenker at dette blir den sprekeste sommeren ever :)

Vi starter 18. april :) Lyst til å bli med?

LML

 

8 kommentarer

05.04.2017 kl.20:06

Lykke til med dietten! :)

lulltove

06.04.2017 kl.10:11

Anonym: Tusen takk :)

natheless

05.04.2017 kl.20:07

Lykke til med den jobben. jeg får gjøre på min måte, for jeg har ingen ro til å følge dietter. Men jeg tror jeg klarer å få på meg festdrakten uten problem i år. Bunad har jeg dessverre ikke. Jeg har jobbet med "saken" i et par år nå, og det går sakte men sikkert den rette veien. Viktig å sette seg mål pg holde seg til det. Stå på!

lulltove

06.04.2017 kl.10:11

natheless: Så flink du er :) Jeg måtte ha et helt nazi opplegg for at det skulle funke for meg :) Klem LT :)

annebe

05.04.2017 kl.22:52

Jeg har ikke bunad, men kan tenke meg det ikke er behagelig om den er for trang..du er veldig fin med bunad da :)) Nattaklem <3

lulltove

06.04.2017 kl.10:10

annebe: Tusen takk søte deg :) Klem :)

maiken

06.04.2017 kl.02:11

Nei, holder meg unna slankedietter, men etter den dietten kan du prøve tre uker uten kjøtt og kjenne etter hvordan du føler deg da....?

Bunaden din var kjempefin! Jeg har hardangerbunad og brukte den for siste gang i fjor i en konfirmasjon. Er altfor varmt...og jeg er like svett hver gang jeg skal ta den på.

lulltove

06.04.2017 kl.10:09

maiken: Ja! jeg lever nesten utelukkende vegetarisk og det er det jeg trives best med :) Kjøtt spiser jeg nesten aldri :) Så på dietten går det mest i fisk, gambas (liker ikke å spise scampi for det ødelegger miljøet) og litt økologisk kylling innimellom. Bunad er noe herk når det er varmt, men deilig på kalde 17 mai'er og dem har vi jo noen av ;) tror det blir enklere å bruke den når jeg kan puste :) Og egentlig er ikke dette en slankediett. Det er en livsstilsendringsdiett som er laget for de som har metabolsk syndrom. En av bieffektene som mange liker er at kiloene renner av i tillegg til at kolesterolnivåer, blodsukker og triglyseridnivået normaliseres. Min mamma som er tungt medisinert startet på kosttilskuddene og har fått et nytt liv. Hun våkner uthvilt om morgenen og har fått en helt ny tilværelse med mindre smerter og mere energi :) Jeg kan ikke få fullrost denne dietten nok :) Klem LT

Skriv en ny kommentar