hits

I toppform uten hvete, sukker, salt og melk

Min erfaring er at når jeg inkluderer de fire hvite "giftene" i kostholdet mitt, ja da fungerer jeg dårlig.......

Sist vinter hadde jeg så mye utslett, eksem og kløe på ryggen og andre deler av kroppen at det gikk utover nattesøvnen min. Det klødde og klødde og jeg hadde åpne sår. Jeg var inn og ut hos hudleger og gikk på de sterkeste kortisonkremer på resept. Joda, det funket, men så snart jeg reduserte på bruken av disse kom utslettet tilbake.

NÅ, etter å ha levd 28 dager uten sukker, salt, mel og hvete er all eksem borte- og Rosacea som jeg har slitt med i mange år er ikke tilstede lenger :)

Man trenger kanskje en liten mengde salt og sukker i kostholdet, men da inntatt på naturlig vis. Ikke industrielt høyraffinerte produkter.

En annen ting som bare er å feire, er at smerter i kropp og ledd er borte :) :) :)

Jeg har ikke kunnet strikke på ca 20 år. Nå er jeg i gang med en stor fargerik jakke fra linelangmo strikk. - Og ingen vondter. Hoften min som har hemmet meg i all fysisk aktivitet de siste 4,5 årene er så godt som helt bra. Nå kan jeg danse og rocke rundt som bare det :) Jeg kan gå lange turer uten å lure på når jeg må snu for å kunne klare å gå heim igjen :)

Jeg har ikke vært forkjølet i vinter :)

Etter 28 dager uten melk og mel og sukker og salt er formen nå på topp.

Og nesten det beste av alt: Jeg har overskudd og energi og er superhappy med kroppen min som er 5 kilo lettere og gjør all trening mye morsommere og tøffere.

LOVE MY LIFE

uten sukker, mel, melk og salt

#28dager #sukker #sommerkropp #allergi #trening #overskudd #strikk #rosacea #eksem #happymindfulliving

11 kommentarer

spisogspar

08.03.2017 kl.23:09

Så bra at du føler deg så mye bedre! Er nok lurt ja å redusere mengden på disse varene.

natheless

09.03.2017 kl.09:03

Høres jo helt herlig ut. Så flink du er som har klart å gjennomføre det! Jeg jobber også med saken, men ikke så intenst som deg da. Det går fint å droppe litt av alt dette du nevner. Vi trenger ikke friskt massevis av fint mel, salt på alt, sukker på grøten eller melk til alle tider. Lykke til videre!

lulltove

10.03.2017 kl.18:52

natheless:Takk! Dette har nesten blitt en livsstil for meg :) Jeg bare digger maten og energien og nattesøvnen og kiloene som er borte :)

frodith

09.03.2017 kl.20:42

Skulle gjerne visst hva du spiste , fått noen oppskrifter på gode ting :-)

lulltove

10.03.2017 kl.18:51

frodith: Hei! Jeg kan sende deg en melding i morgen :) Ha en finfin fredagskveld! Klem <3

iros

11.03.2017 kl.11:00

Jeg har hatt en lang periode nå, hvor jeg har vært trett konstant.

Stoffskiftet er helt ok, men har vitamin mangler. Spiser dårlig! fordi jeg rett og slett ikke orker lage mat.

Etter jobb ligger jeg på sofaen, og føler meg rett og slett utmattet. Spiser sukker! for å få følelsen av litt mer energi, men blir bare trettere.... Har supre erfaring fra kostholdet du beskriver, men det krever mer planlegging enn jeg orker tenke på. Jeg Må ut av sukker-avhengigheten, men ligger her, og ligger.... og klør på eksemen min.😥

lulltove

11.03.2017 kl.11:44

iros: Huff! Jeg føler med deg! Jeg hadde fatique etter kreftbehandling og sofaen var en god men farlig venn....... Jeg går på et kosttilskudd som er en del av den 28 dagers-helse- dietten jeg har tatt! Om du vil kan jeg sende deg mer informasjon på mail :)

Ingrid

11.03.2017 kl.17:54

Hei, så lenge siden jeg har vært her. Jeg møter jo din mann fra tid til annen. Jeg er mektig imponert at du klarer deg uten mel, sukker og salt, og skjønner godt at det her en innvirkning på kroppen. Jeg kan klare meg uten det meste, bortsett fra sukker, som er det jeg sliter mest med. Ønsker dere en fin helg.

lulltove

11.03.2017 kl.18:34

Ingrid: Så hyggelig å se deg her :) Det var bare under de 28 dagene som dietten varte at jeg var helt uten disse 4..... Nå når den er over lever jeg stort sett likt, men har et "vindu" på 3 timer to ganger i uka ( gjerne fredag og lørdag ) da jeg kan frotse i ALT jeg har lyst på :) Stein hilser og vi ønsker deg en riktig god helg :)

Unni Thorsen

28.09.2017 kl.08:47

Hei! Sliter med flere av de tingene du nevner. Og prøver å legge om kostholdet. Men trenger noen gode innputt.

Hva består din diett av? Har du noen gode råd og eventuelt oppskrifter?

Noe jeg tar imot med stor takk :-)

lulltove

08.10.2017 kl.20:43

Unni Thorsen: Hei! Beklager sent svar! Jeg sender deg en mail :)

Skriv en ny kommentar