hits

Jeg gir meg selv et år.......

til å bli bra igjen. Nå har jeg slitt med betennelse i høyre hofte og lår i snart to år, og nå er jeg så forbannet lei av å ha det vondt. Har oppsøkt lege og har hatt mange behandlingsformer, men har ikke blitt helt bra :(  - Og nå er det verre enn noensinne :(  Begynnende Artrose sier fysioterapeuten. Dette er noe Gæmliser får, og jeg er da for pokker nesten helt ung ennå. Sånne ting burde være helt ukjent for meg........... Ganske så deprimerende å tenke på, men denne jenta gir seg ikke så lett....

Nå starter jeg et prosjekt for å bli bra igjen. Det første som skal helt ut i året som kommer er kua, gluten, gjær og sukker. Og så er det inn med anti- innflamatorisk mat. Starter som vanlig på mandag, og det er i morgen. Gleder meg til å ha en plan og se om det funker, for nå er jeg så inderlig jævlig lei av å ha det vondt. NOK ER NOK.

LML

10 kommentarer

Anitas skriverier

22.09.2013 kl.22:36

Da er vi to - jeg har en betennelse i skulderen som sitter "fast". Legen sier det ikke er noe å gjøre og at det er senene som er slitte, men naprapaten min prøver behandling med trykkbølger, så får vi se. Jeg har nå i to uker prøvd å holde meg borte fra gluten, melk og sukker. Gluten og sukker går greit, men faktisk er det melkeproduktene som er det vanskeligste å kutte ut.

Gi meg noen gode råd om anti-innflamatorisk mat.

Lykke til - klart vi skal klare å bli bra. Vi er ikke gamle :O)
Ønsker deg lykke til med prøvingen Vet hva det vil si og kjempe mot ting som ikke fungerer.

Det å være kronisk angrepet er noe d....

Høres ikke ut som en dum plan, mye jobb grunnet alt inneholder alt, men det er ikke umulig. Tar jo bare litt lengre tid.

Stå på, og masse masselykke til.:)

Greta

23.09.2013 kl.08:37

Lykke til. Lavkarbo hjelper veldig og i rett lavkarbo er det veldig lite gluten. Men ein kan godt få artrose sjølv om ein ikkje er gammel. Eg har hatt det i maaange år. Er jo 5 år sidene g bytta eine kneet. da artrosen hadde fulstendig ødelagt all brusk. Og eg er da ikkje så gammel eg helelr. :0)

lulltove

23.09.2013 kl.09:34

Anitas skriverier: Huff da, så kjedelig! Ha også prøvd trykkbølgebehandling, det hjelper en stund...... Tenkte jeg skulle støtte opp om kroppens egen healingprosess med å kutte ut gluten, melk, gjær og sukker. Jeg levde lenge uten disse matvarene og følte meg helt toppers, men med sommer og ferie snek gamle matvaner seg inn igjen. Jeg mener at antiinnflammatorisk mat er f. eks: Grønnsaker, bær, grønn te, valnøtter, fet fisk, omega 3, alger mm. Jeg skal også begynne å ta gurkemeie igjen. Blander litt pulver med pepper og olivenolje (ca en ss) og drikker til kvelds. Ellers så er det å kutte ned på kaffeinntaket og for min del kjøtt. Saken er jo at det tar noen uker før man virkelig kjenner effekten, og ofte gir man opp før det. Men ikke denne gangen :)

lulltove

23.09.2013 kl.09:35

inneuteferdig: Tusen takk! Håper og tror at det er verdt innsatsen :)

lulltove

23.09.2013 kl.09:40

Greta: Takk, takk! Tror du har rett i at lavkarbo er bra mot betennelser. Er bare det at jeg ikke spiser så mye kjøtt i utgangspunktet. Liker det ikke. Jeg tror at jeg fra naturens side er en bær og nøttespiser som trenger mange små måltider om dagen for å ha energien på topp. Du er heller ikke gammel :) Bare forbinder artrose med gamle og slitne mennesker. Godt at det finnes hjelp å få :)

23.09.2013 kl.11:13

Kjære ung og sprek ;0)Vær forsiktig. Jeg ble faktisk sykere av denne metoden, men jeg hadde ingen hjelp fra lege eller matekspert. Jeg ble helt tom for enkelt ting kroppen trengte. Så jeg har ingen god erfaring med dette. Har jo også hørt at dette er bra, men pass på så du får hjelp ;0)

Lykke til.

Cos Lisa

Grete

23.09.2013 kl.18:20

Håper inderlig at det du prøver vil hjelpe :)) jeg vet jo hvordan det er å være nærmest "lammet" til tider av smerter, angrer ikke på min ryggoperasjon i fjor sommer, blir aldri helt bra igjen ,men er mye mye bedre, og det ønsker jeg for deg også ! så stå på og ikke gi opp :)

lulltove

23.09.2013 kl.18:46

Lisa: Jeg er ganske så påpasselig med å få i meg nok næringsstoffer så tror at det skal gå bra. Men takk for advarselen. Den kan i mange tilfeller være på sin plass.

lulltove

23.09.2013 kl.19:58

Grete: Ja det er så kjedelig å ha vondt hele tiden. Jeg har hatt så ufattelig mange søvnløse netter på grunn av smerter. Nå er det nok, jeg må bare ta tak i det selv og ikke vingle mellom alle typer behandlingsformer og gode råd.

Skriv en ny kommentar