hits

Pasta med kongekrabbe og blåskjell

Lørdagskveld og pastarett med blåskjell:

Dette smakte helt herlig. Oppskrift til 2 personer:

Finhakk 2 store sjalottløk og to hvitløksfedd. La de surre i olivenolje sammen med nesten en hel rød chili. Ha oppi 1 boks hakkede tomater og 1 ss tomatpure. (sikkert sunnest og best å bruke ferske tomater). La dette småkoke i 20-30 min. I mellomtiden damper du 1 nett blåskjell i hvitvin! Ha i 8 små cherrytomater som er delt i 2 og en liten bunt finstrimlet basilikum. La det trekke i 5 minutter. Tilsett ferdig kokt kongekrabbe eller hummer og la den forsiktig bli gjennomvarm.

Ha ferdig kokt pasta i en pastatallerken. Hell over pastasausen og legg på blåskjell! Topp det hele med ferskrevet parmesan!

Nam, nam :)

LML

7 kommentarer

Grete

22.09.2013 kl.12:22

sukk dette hørtes deilig ut :))
Blåskjell er nam nam, og jeg spiser mere enn gjerene kongekrabbe. Dette er nam mat på sitt beste.

Siv Svanem

22.09.2013 kl.15:21

Hørtes helt herlig ut dte der.

tromsfruen

22.09.2013 kl.16:47

Mye godt man kan lage av det havet byr på. Her ble det bacalao idag :)

lulltove

22.09.2013 kl.22:26

Grete: Ja, det var over all forventning kjempegodt :)

lulltove

22.09.2013 kl.22:27

inneuteferdig: Ja, sjømat er toppen av det aller beste. Er veldig glad i reker, men de er så salte.

lulltove

22.09.2013 kl.22:28

tromsfruen: Elsker baccalao. Det er supermat :)

Skriv en ny kommentar