Pasta med kongekrabbe og blskjell

Lrdagskveld ogpastarett med blskjell:

Dette smakte helt herlig. Oppskrift til 2 personer:

Finhakk 2 store sjalottlk og to hvitlksfedd. La de surre i olivenolje sammen med nesten en hel rd chili. Ha oppi 1 boks hakkede tomater og 1 ss tomatpure. (sikkert sunnest og best bruke ferske tomater). La dette smkoke i 20-30 min. I mellomtiden damper du 1 nett blskjell i hvitvin! Ha i 8 sm cherrytomater som er delt i 2 og en litenbunt finstrimlet basilikum. La det trekke i 5 minutter. Tilsett ferdig kokt kongekrabbe eller hummer og la den forsiktig bli gjennomvarm.

Ha ferdig kokt pasta i en pastatallerken. Hell over pastasausen og legg p blskjell! Topp det hele med ferskrevet parmesan!

Nam, nam :)

LML

7

sukk dette hrtes deilig ut :))

Blskjell er nam nam, og jeg spiser mere enn gjerene kongekrabbe. Dette er nam mat p sitt beste.

Hrtes helt herlig ut dte der.

Mye godt man kan lage av det havet byr p. Her ble det bacalao idag :)

Grete: Ja, det var over all forventning kjempegodt :)

inneuteferdig: Ja, sjmat er toppen av det aller beste. Er veldig glad i reker, men de er s salte.

tromsfruen: Elsker baccalao. Det er supermat :)

Skriv en ny kommentar